Ziekenhuis Winterswijk heropent operatiekamers

Array

Vandaag opent het Koningin Beatrix Ziekenhuis in Winterswijk haar operatie kamers weer na een weekend gesloten te zijn geweest door ongewenst bezoek van een lieveheersbeestje.

Genoeg redenen
Het lieveheersbeestje werd donderdag aangetroffen in één van de vijf operatiekamers. Uiteraard is de aanwezig van insecten door de zeer strenge hygieneregels in de operatieruimten niet toegestaan. Omdat de luchtsystemen van de OK’s met elkaar in verbinding staan besloot het ziekenhuis ook vier andere operatiekamers te sluiten.
Spoedoperaties werden wel uitgevoerd, maar tientallen andere operaties werden uitgesteld. Het bestuur van het ziekenhuis heeft geen idee hoe de boosdoener binnen is gekomen.
Bron: Zorgvisie.nl
artikel2

Marieke Timmer

Marieke Timmer kan voor een serieus gezondheidsprobleem niet zonder de hulp van een echte zorgprofessional. Net zo goed als u voor het uitwerken van een communicatieplan, het ontwerpen van een logo, het bouwen van een website of het schrijven van een nieuwsbrief of folder op patienthoogte eigenlijk niet zonder de kwaliteiten van een communicatieprofessional kunt. Maar dan natuurlijk wel een met kennis van de zorgsector!

Recente artikelen