Bacteriën en schimmels kansloos

Array

Indrukwekkende resultaten antibacteriele coating

mrsa2Deze coating, Environ-X, is een op waterbasis geproduceerde photocatalyst. Door gebruik te maken van de allernieuwste technologieen en het aanwezige (en gratis) licht heeft het voor 1 tot 3 jaar en 24 uur per dag een vernietigende werking op bacterien en schimmels.Tests bij Bureau de Wit in Almere hebben uitgewezen dat alle organismen van de groep gisten en schimmels volledig zijn verdwenen of sterk zijn gereduceerd daar waar alle conventionele desinfectanten niet altijd het gewenste resultaat opleveren. Ook de bij het totaal aeroob kiemgetal is een duidelijke afname waarneembaar. Uit de analyses blijkt dat de schimmel vernietigd wordt en niet meer terugkomt. De tests zijn uitgevoerd in de productieruimte zelf. De coating voldoet het beste op een schone ondergrond. Environ-X is onzichtbaar en reukloos.

Voor diverse branches en vooral de horeca, voedselketenindustrie, verpakkingsindustrie e.d. is het goed te weten dat alle schadelijke bacterien en virussen compleet worden ontmanteld.

Voor ziekenhuizen, verpleegtehuizen en andere zorginstellingen heeft Eviron-X een uitstekende werking tegen oa. de MRSA bacterie. Ook deze bacterie wordt voor > 99,9% onschadelijke gemaakt. De coating blijft gedurende 1 tot 3 jaar werkzaam, dit is afhankelijk van de plaats en het gebruik van de ruimte en de apparatuur. Environ-X wordt sinds maart al met succes gebruikt voor reiniging en bacterievrij houden van toetsenborden ed. op werkplekken.

Het netto milieu resultaat is uitstekend omdat de coating op waterbasis is geproduceerd en de werking geactiveerd wordt door slechts het aanwezige licht. Environ-X slaat het aanwezige licht op zodat de coating ook in het donker actief blijft.

Aanvullende informatie: (EN)

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen