UPDATE: Goerdinsanté Holding BV‎ & Praktijk voor Gynaecologie Vlaardingen B.V.

Array

Minister Klink verlengt sluiting Haagse Citykliniek, Goerdin maakte geen bezwaar tegen de sluiting van zijn kliniek
rock-g1Zoals we gisteren meldde heeft Dr. R.R. Goerdin nog twee andere bedrijven die nog actief zijn in de gezondheidszorg, volgens de gegevens van het handelsregister blijken beide bedrijven actief te zijn en op naam van Goerdin te staan. Wat er in het pand aan de Schiedamseweg gebeurd is nog steeds niet bekend. Of er nog patienten behandeld worden, weten we niet. Ook een woordvoerder van IGZ kon mij nog geen nadere informatie geven. De twee medische bedrijven van Goerdin gevestigd aan de Schiedamseweg 109, 3134BE in Vlaardingen zijn:Goerdinsanté Holding B.V. ‎ en een praktijk voor Gynaecologie. Vooral de Praktijk voor Gynaecologie Vlaardingen B.V. blijkt een bedrijf dat volgens de Kamer van Koophandel gewoon actief is en waar mogelijk patienten behandeld zijn of nog behandeld worden. Ook Goerdinsanté Holding B.V. is actief.IGZ heeft ons beloofd hier onderzoek naar te zullen doen en ons in een later stadium te informeren.

Lees hier de verlenging van het bevel tot sluiten.
Lees hier het persbericht van 26 juni en het bevel van de IGZ.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "UPDATE: Goerdinsanté Holding BV‎ & Praktijk voor Gynaecologie Vlaardingen B.V."

  1. IGZ: Geen patiëntenzorg in Praktijk voor Gynaecologie Vlaardingen B.V. | Medicalfacts

    […] bevestigd dat op de Schiedamseweg 109, 3134BE in Vlaardingen geen patiënten meer worden behandeld.Vorige week ontdekte Medicalfacts dat beide bedrijven als “Aktief” stonden geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Na […]

Comments are closed.

Recente artikelen