Werkstudenten geneeskunde gezocht

Array

werkstudent Werkstudenten geneeskunde gezocht voor twee studies
UMC Utrecht hoogleraar orthopedie René Castelein en ondergetekende zoeken een werkstudent die gedurende enkele weken literatuur opzoekt, ordent en samenvat over de organisatie van ledemaatreconstructiecentra in ziekenhuizen en revalidatiecentra. Deze centra bestaan in het buitenland. Ze werken bijvoorbeeld voor kinderen met aangeboren afwijkingen en voor ongevalslachtoffers. Door een goede zorglogistiek en concentratie op enkele aandoeningen weten zij én hoge kwaliteit én lage kosten te bereiken. Er zijn publicaties via Pubmed en andere databases beschikbaar.

Juliusonderzoekers drs. Adri Peters en dr. Rob de Leeuw evalueren het experiment Eigen Regie bij Schizofrenie (ERS). Daarbij krijgen 1. professionals een gemeenschappelijk digitaal gezondheidsdossier 2. waar ook patienten en hun familie in kunnen 3. dat self management corsus via het internet mogelijk maakt en 4 op ge-aggregeerd niveau kan terugkoppelen aan de leiding van de instelling. Voor de evaluatie is net als bij de eerste studie ook literatuuronderzoek nodig. Wil jij (een van) beide studies uitvoeren voor ongeveer tien euro per uur? Neem dan contact op met drs Adrie Peters op [email protected]  Via hem ontvangt ondergetekende wel weer bericht van de belangstellenden voor de eerste studie.
Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen