Bereikbaarheid UMC St Radboud tijdens Vierdaagse

Array

vierdaagseVan 21 tot en met 24 juli wordt de Nijmeegse Vierdaagse gehouden. Ongeveer 44.000 wandelaars gaan dit jaar van start en meer dan een miljoen mensen komen naar de feesten die het evenement vergezellen. De feesten starten al op 18 juli. Op verschillende plaatsen in de stad zullen in die periode omleidingen en verkeersopstoppingen zijn. Daarom moet u rekening houden met een langere reistijd naar het UMC St Radboud.

Vrijdag 24 juli
Op vrijdag 24 juli is de intocht van de Vierdaagse op de St. Annastraat. Deze straat ligt aan de ingang UMC St Radboud West, parallel aan de Philips van Leydenlaan. Ingang West is dan ook erg moeilijk bereikbaar die dag. Hetzelfde geldt overigens voor de ingangen Centraal en Oost.
Die dag werkt het Radboud daarom in weekenddienst. Dit houdt in dat veel afdelingen dan niet bereikbaar zijn, ook niet telefonisch. ‘Rondje Heyendaal’
Aan de vier grote wegen rondom het UMC St Radboud vinden momenteel wegwerkzaamheden plaats. Dit project heet Rondje Heyendaal. Kijkt u ook bij de kop Actueel op de pagina Werkzaamheden infrastructuur Heyendaal.

Verkeersinformatie algemeen
Actuele informatie over de verkeerssituatie in Nijmegen tijdens de Vierdaagse vindt u op de volgende websites:

Gemeente Nijmegen
Vierdaagse

Foto: svp-vw.nl

Bron: UMCN

Recente artikelen