Sponsor oproep

logo_medicalfacts183x183Zonder sponsoring is een website als Medicalfacts helaas niet haalbaar. We bieden de mogelijkheid tot adverteren in onze website die ruim 1,5 miljoen bezoeken per jaar genereert, en de nieuwsbrief kunnen logo’s en of advertenties geplaatst worden , een eventuele advertorial is ook mogelijk. En we staan natuurlijk open voor iedere vorm van sponsoring waar wij zelf misschien niet zo direct aan denken. We hopen ook dit jaar weer een aantal bedrijven bereid te vinden om medicalfacts op deze manier mogelijk te maken. Sponsoring van deze website houdt financiele ondersteuning in. Wij zijn op zoek naar een sponsor die samen met ons wil bouwen aan een mooi medisch nieuwsplatform.Het hoofddoel van deze website is medisch nieuws en nieuwsinformatievoorziening.Een mooie medium om u te profileren.
Medicalfacts.nl is immers de grootste en meest up-to-date nieuwsblog speciaal voor Nederlandstalige artsen en apothekers en belangstellenden. De informatie op de site is niet gesponsord tenzij anders aangegeven. U kunt contact opnemen met: sponsoring (@) medicalfacts.nl.

U kunt bellen met+31 318 803054. Dit is uitsluitend voor vragen over medicalfacts.nl

sponsorcontracten-en-advertentieruimten-maatwerk1

De redactie bestaat uit professionals die werkzaam zijn of zijn geweest in de zorg.
Bij de samenstelling van de website wordt zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan.
De ontwikkelingen in de medische wetenschap snel en wij willen hier een overzicht bieden van de ontwikkelingen. Het voorkomen dat niet alle in deze website opgenomen informatie up-to-date is, dat horen we dan graag van u.

De redactie hierbij dat zij geenszins enig product en/of dienst genoemd op deze website ondersteunt, noch staat zij garant voor enige door de vervaardiger van dergelijke producten en/of diensten gedane beweringen.
Beweringen en meningen, geuit in artikelen en mededelingen op deze website, zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van de redactie, de webmaster of de internetprovider.

Medicalfacts.nl is de grootste en meest up-to-date nieuwsblog speciaal voor Nederlandstalige artsen en apothekers en belangstellenden. De informatie op de site is niet gesponsord tenzij anders aangegeven. U kunt contact opnemen met: info (@) medicalfacts.nl.

U kunt bellen met+31 318 803054. Dit is uitsluitend voor vragen over medicalfacts.nl

(20 april 2011)

Recente artikelen