Casuïstiek in de dermatologie deel I

Array

Te verschijnen bij Bohn Stafleu van Loghum: Casuïstiek in de dermatologie deel I
9-789031De nieuwe titel Casuïstiek in de dermatologie deel I is opgezet als een ondersteuning in het dermatologisch handelen voor huisartsen en dermatologen. Het helpt de arts om bij een eerste consult de dermatose te herkennen of een differentiele diagnose te stellen maar ook om aanvullend onderzoek te doen en een behandeling te starten. Aan de hand van een vraag-antwoordstructuur en praktische kwaliteitsfoto?s is het mogelijk om naast het stellen van een diagnose, ook nieuwe kennis op te doen of bestaande kennis te testen. De verschijningsdatum is 21 augustus 2009 en het boek is vanaf dan verkrijgbaar op www.bsl.nl en in de boekhandel. In het voorjaar van 2010 zal deel II verschijnen in deze serie.

Bron: BSL

Onder Redactie van:

Dr. A.C. de Groot

Dr. J. Toonstra

Prijs : 45,00

Pagina’s 377

ISBN 9 789031

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen