Doodsoorzaak Michael Jackson bevestigd

Painted bij De Leeuw Art

Painted bij De Leeuw Art

Twee maanden na de dood van Michael Jackson heeft de lijkschouwer zijn doodsoorzaak bekendgemaakt.Zoals wij ook al eerder meldde, is Jackson is overleden aan een overdosis propofol.  Dat staat in het autopsierapport van de lijkschouwer van Los Angeles, dat aan de rechtbank is overhandigd. De dood van Michael Jackson wordt door de rechtbank in Los Angeles als moordzaak behandeld. Het is nog niet bekend of er ook verdachten zijn aangehouden. Er gaan al sinds de dood van de King of Pop geruchten dat Conrad Murray, de privéarts van Jackson, de fatale dosis zou hebben toegediend.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente artikelen

Staatssecretaris Van Rijn (VWS): extra geld ouderenzorg bedoeld voor handen aan bed en opleiding

*Medisch Nieuws* Financieel Zorg & Efficiency - 21 januari , 2013 - 09:27