ONVZ Zorgverzekeraar kiest voor CODA-Financials van Unit 4 Agresso

Array

fraude-rekeningenFinancieel management informatiesysteem gekoppeld aan nieuwe administratie zorgverzekeringen
ONVZ Zorgverzekeraar gaat gebruik maken van CODA-Financials voor de boekhouding en het totale creditmanagement. De zorgverzekeraar stapt over op de oplossing van Unit 4 Agresso, omdat deze naadloos aansluit op de nieuwe applicatiearchitectuur. Ook de vele referenties in de branche waren een belangrijke overweging in de keuze; CODA-FInancials wordt door veel zorgverzekeraars gebruikt.

ONVZ migreert de komende jaren naar een nieuwe applicatiearchitectuur. De zorgverzekeraar wil graag het aantal applicaties voor de administratie zo klein mogelijk houden. Om dit te bereiken, worden onder meer delen van het huidige administratiesysteem vervangen door een standaardoplossing. CODA-Financials is gekozen vanwege de naadloze aansluiting bij deze nieuwe oplossing. Behalve de financiele administratie, gaat ONVZ ook het totale creditmanagement met CODA-Financials doen.

“We verwachten veel voordelen van deze implementatie”, zegt Jean-Paul van Haarlem, lid van de Raad van Bestuur van ONVZ. “De koppeling met ons administratiesysteem maakt het eenvoudiger om gegevens te verwerken en op te roepen: doordat we met CODA-Financials ook het creditmanagement kunnen doen, blijft het aantal applicaties beperkt. Hierdoor zullen we ook een kostenvoordeel halen uit deze implementatie.”

Alex Rossen, Algemeen Directeur bij CODA: “We zijn erg verheugd dat de keuze van ONVZ op CODA-Financials is gevallen. Dit bewijst wederom dat deze oplossing geschikt is voor zorgverzekeringsbranche, die als geen ander moet kunnen vertrouwen op een gedegen, betrouwbare en efficiente financiele administratie.”

De selectie van CODA-Financials en de implementatie zijn begeleid door Atos Consulting. De implementatie wordt in twee fases uitgevoerd: uiteindelijk gaan dertig medewerkers van ONVZ met de oplossing werken. De live-gang staat gepland in maart 2010.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen