Pink Ribbon Magazine feestelijk gepresenteerd!

Array

pink ribbon 6In de Bijenkorf te Amsterdam is de zesde editie van het Pink Ribbon Magazine in het bijzijn van de pers gepresenteerd. De middag werd verrassend geopend door een dames zangtrio, ondersteund door een koor, dat uit de lucht leek te komen, maar in werkelijkheid op de balustrade van de verdieping erboven stond.
Pink Ribbon ambassadeur Quinty Trustfull ontving diverse gasten, die aan deze charity glossy van Sanoma Uitgevers, met als onderwerp Circle of Life, hebben meegewerkt. Zo gaf zangeres/model Giovanca acte de presence, samen met ex-borstkankerpatiente Josephine, die samen ook de Cover sieren. Pia Dijkstra, die het belang van deze middag en de verkoop van het Magazine onderstreepte. Ook was er een prachtige modeshow te zien met ontwerpen van o.a. Marlies Dekkers en Joline Jolink.

Een mooie presentatie van een prachtig blad, dat het waard is om in een grote oplage verkocht te worden!

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen