Ondernemingsraad Aveleijn eist het vertrek directeur en RvT

Array

aveleijn SDTDe teruggedraaide hypotheek voor Aveleijn directeur lijkt een staartje te krijgen. De Ondernemingsraad van de instelling in Borne heeft het vertrek geeist van directeur Johan van Praet en de Raad van Toezicht (RvT). De OR vindt de bonus (€550.000 rentevrij lenen + €13.000 in 2008) ‘maatschappelijk onaanvaardbaar’. De Raad van Toezicht was verdeeld maar zag in meerderheid het probleem niet. Volgens de OR moet het hele bonus-systeem verdwijnen. Dat is de uitkomst van een extra OR-vergadering dinsdag. De Raad van Toezicht en de eenmans Raad van bestuur beraden zich., De directeur krijgt inclusief toeslagen €213.000 per jaar. Daarnaast heeft de directeur een dienstauto van 70.000 euro.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen