35 Jaar huisartsopleiding VU medisch centrum

Array

vrouwelijke-huisartsHAO-feestsymposium
De huisartopleiding bestaat dit jaar 35 jaar. Op 9 oktober  wordt dit gevierd. Alle hao’s, opleiders van co-assistenten en netwerk-huisartsen worden van harte uitgenodigd voor een swingend lustrumsymposium. Serieuze workshops, workshops met een knipoog, samen eten en dansen.

Klik hier om te registreren.

Datum : 9 oktober 2009 Tijd : 13:30 tot 23:00 Locatie : Casa 400, James Wattstraat 75, 1097 DL Amsterdam Kosten : gratis Contactpersoon : Jitta Reddingius Telefoon : 020 4448444

Bron: VUmc

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen