Ruth Jacott geeft zaterdag passionele show ten bate van Pink Ribbon

1
222

ruth jacott passie medicalfactspremiereDe nieuwe show van Ruth Jacott is maandagavond in première gegaan in in het sfeervolle ‘Castellum’ in Alphen aan den Rijn en de redactie van MedicalFacts was aanwezig. Een enthousiast publiek bekeek de voorstelling met de titel ‘Passie’. In de show ‘Passie’ neemt de zangeres je mee naar Zuid-Amerikaanse sferen. Op het toneel laat Ruth zich bijstaan door acht muzikanten, drie backing vocals en vier dansers. De bijna 50-jarige Ruth, is nog lang niet op haar retour is. Ruth Jacott was een energiek en de vonken vlogen er van af in haar nieuwe theatershow ‘Passie’, die maandagavond in première ging .

Met een spetterende opening kreeg Jacott het enthousiaste publiek direct op de banken. Met de titelsong ‘Passie’ geeft de Surinaamse zangeres uiting aan haar vrouwelijkheid en sensualiteit. De tropische sferen, die centraal staan in de theatertour van 2009, voerden nemen je mee naar haar Surinaamse roots. De swingende band zorgden veel enthousiasme uit de zaal. Haar optreden doet af en toe denken sterk denken aan Tina Turner in haar gouden tijd. Lichte provocatie en tederheid wisselen elkaar af in het eerste deel van de voorstelling in een energieke show.

Na de pauze wordt de sprankelende show een waar meezing festijn. Haar oude, bekendere hits komen voorbij. De zaal speelde dan ook een grote rol bij hits als ‘Blijf bij mij’, ‘Hartslag’ en ‘Vrij met mij’. Jacott nam plaats op de rand van het podium en liet haar fans grote delen van de nummers zelf zingen. Het zorgde voor een aantal kippenvelmomenten. Jacott sluitte af met het nummers, ‘Ik kan echt zonder jou’, van haar man Humphrey Campbell. Als toegift gaf de zangeres nog een reprise van ‘Passie’ als afsluiting. Haar eigen ‘passie’ is Jacott duidelijk nog niet verloren. Het benefietconcert voor Pink Ribbon in Leiden, aanstaande zaterdag, is dan ook een aanbeveling waard. Op de première in Alphen aan den Rijn waren onder anderen Sipke Jan Bouwsema, Barry Stevens, Maik de Boer en Leontien van Moorsel aanwezig, die ook al hun gezicht lieten zien tijdens het Pink Ribbon Award gala.

passie Ruth jacott, bron Ruth jacott

De speellijst van ‘Passie’ is te vinden op www.ruthjacott.nl

Foto: Jan de Leeuw

Vorig artikelOverlast door buren maakt ongezond
Volgend artikelBussemaker stimuleert samenspel zorgverleners
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

1 REACTIE

Comments are closed.