Ruth Jacott geeft zaterdag passionele show ten bate van Pink Ribbon

Array

ruth jacott passie medicalfactspremiereDe nieuwe show van Ruth Jacott is maandagavond in première gegaan in in het sfeervolle ‘Castellum’ in Alphen aan den Rijn en de redactie van MedicalFacts was aanwezig. Een enthousiast publiek bekeek de voorstelling met de titel ‘Passie’. In de show ‘Passie’ neemt de zangeres je mee naar Zuid-Amerikaanse sferen. Op het toneel laat Ruth zich bijstaan door acht muzikanten, drie backing vocals en vier dansers. De bijna 50-jarige Ruth, is nog lang niet op haar retour is. Ruth Jacott was een energiek en de vonken vlogen er van af in haar nieuwe theatershow ‘Passie’, die maandagavond in première ging .

Met een spetterende opening kreeg Jacott het enthousiaste publiek direct op de banken. Met de titelsong ‘Passie’ geeft de Surinaamse zangeres uiting aan haar vrouwelijkheid en sensualiteit. De tropische sferen, die centraal staan in de theatertour van 2009, voerden nemen je mee naar haar Surinaamse roots. De swingende band zorgden veel enthousiasme uit de zaal. Haar optreden doet af en toe denken sterk denken aan Tina Turner in haar gouden tijd. Lichte provocatie en tederheid wisselen elkaar af in het eerste deel van de voorstelling in een energieke show.

Na de pauze wordt de sprankelende show een waar meezing festijn. Haar oude, bekendere hits komen voorbij. De zaal speelde dan ook een grote rol bij hits als ‘Blijf bij mij’, ‘Hartslag’ en ‘Vrij met mij’. Jacott nam plaats op de rand van het podium en liet haar fans grote delen van de nummers zelf zingen. Het zorgde voor een aantal kippenvelmomenten. Jacott sluitte af met het nummers, ‘Ik kan echt zonder jou’, van haar man Humphrey Campbell. Als toegift gaf de zangeres nog een reprise van ‘Passie’ als afsluiting. Haar eigen ‘passie’ is Jacott duidelijk nog niet verloren. Het benefietconcert voor Pink Ribbon in Leiden, aanstaande zaterdag, is dan ook een aanbeveling waard. Op de première in Alphen aan den Rijn waren onder anderen Sipke Jan Bouwsema, Barry Stevens, Maik de Boer en Leontien van Moorsel aanwezig, die ook al hun gezicht lieten zien tijdens het Pink Ribbon Award gala.

passie Ruth jacott, bron Ruth jacott

De speellijst van ‘Passie’ is te vinden op www.ruthjacott.nl

Foto: Jan de Leeuw

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "Ruth Jacott geeft zaterdag passionele show ten bate van Pink Ribbon"

  1. Einde aan borstkankermaand, einde aan roze layout medicalfacts | Medicalfacts

    […] en de uitreiking van de pink ribbon award. En er waren nu veel mooi initiatieven. Morgen sluit Ruth Jacott de maand af met een spetterend optreden in Leiden. Alle initiatieven zijn genomen om de zoektocht van wetenschappers naar ontstaan, opsporing en […]

Comments are closed.

Recente artikelen