Banen op de tocht bij UCB

Array

ucbUCB wil 218 banen schrappen in Eigenbrakel en Slough. De vakbonden vreesde bij het farmabedrijf UCB in Eigenbrakel  vreesden voor 30 à 100 ontslagen, maar het zijn er meer. UCB maakt bekend dat 174 jobs in Eigenbrakel op de helling staan en nog eens 44 in het Britse Slough.. Dat heeft de directie van het farmabedrijf tijdens een bijzondere ondernemingsraad bekend gemaakt. Daarnaast wil de farmagroep ook nog eens 44 banen schrappen in de Britse vestiging in Slough. Zowel Eigenbrakel als Slough zijn strategisch belangrijke vestigingen, waar UCB naar eigen zeggen zijn divisie NewMedicines wil aanpassen. Op de vestiging in Eigenbrakel heeft UCB ook het plan om ondersteunende diensten voor de productie, industriele ontwikkeling en sommige administratieve functies te stroomlijnen. De maatregel moet UCB naar eigen zeggen de kans bieden om competitief te blijven en de volgende jaren duurzame groei te realiseren. De vakbonden zeggen echter dat het bedrijf zoveel mogelijk wil besparen door onderzoek aan externe partijen uit te besteden.

Bron: UCB

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen