SP in Hengelo wil weten hoeveel mensen in Hengelo thuiszorg krijgen.

Array

mannaVolgens de SP in Hengelo levert zorgaanbieder Manna niet aan alle klanten in Hengelo thuiszorg
Vanaf 1 januari dit jaar zijn de clienten van Carint overgestapt naar vier andere thuiszorgaanbieders. Bij de SP komen klachten binnen dat met name zorggroep Manna in Enschede niet aan de vraag kan voldoen. Volgens de SP weten mensen niet wanneer ze hulp krijgen van Manna. Wethouder Otten moet hier van de politieke partij snel duidelijkheid over geven. De fractie wil zo voorkomen dat mensen in het nieuwe jaar zonder zorg komen te zitten. Een van de verantwoordelijke gemeenten, Enschede, zegt in een reactie aan RTV Oost dat het mogelijk is dat sommige clienten korte tijd geen hulp krijgen maar dat ze er alles aan doet om dat zo snel mogelijk op te lossen.
Thuiszorggroep Manna probeert nu met man en macht aan de thuiszorgvraag in Twente te kunnen voldoen. Dat zegt Manna op de berichten van de politieke partij SP.
Vijf procent krijgt op dit moment nog geen zorg van Manna. Bij de SP in Hengelo zijn klachten binnengekomen van mensen die niet weten wanneer ze hulp krijgen van Manna. De Hengelose SP-fractie wil dat wethouder Otten opheldering geeft.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen