Catharina-ziekenhuis Eindhoven investeert in kwaliteit klantcontact

Array

Het Catharina-ziekenhuis Eindhoven investeert in hoogwaardige IT en communicatie technologie alsmede aanvullende dienstverlening in de vorm van onderzoek en advies van NEC Philips Unified Solutions om de kwaliteit van klantcontact met patienten en doorverwijzers verder te optimaliseren. Tijdens een recent gehouden startbijeenkomst werd de aftrap gegeven voor dit project, waarbij Mevrouw L. Berkers, lid van de raad van bestuur van Catharina-ziekenhuis Eindhoven, het belang van de kwaliteit van klantcontact voor goede patientenzorg als één van de pijlers van de moderne zorgverlening, benadrukte.

Diverse aspecten zijn bepalend geweest voor de selectie van NEC Philips Contact Center Solutions als project partner. Naast de uitgebreide ervaring van deze divisie met klantcontact optimalisatie in de zorg, waren de multidisciplinaire aanpak en het goed doordachte projectmanagement doorslaggevend.

De in te richten klant contact center software houdt rekening met specifieke behoeften van de verschillende afdelingen. Door technologische, organisatie- en procesfactoren in het project te betrekken wordt bovendien de basis gelegd voor een patientenzorg waarmee het Catharina-ziekenhuis zich ook de komende jaren kan onderscheiden als beste ziekenhuis in haar verzorgingsregio. Diverse afdelingen, waaronder communicatie, het facilitair bedrijf, I&A, de telefonisten groep en de poliklinieken zijn betrokken bij dit project.

“Door de veranderingen in de zorg zien wij heel duidelijk een ontwikkeling waarbij uitstekende dienstverlening vanuit het ziekenhuis naar patienten en doorverwijzers speerpunten worden in het ziekenhuisbeleid en er ook daadwerkelijk geïnvesteerd wordt in verbeterd klantcontact met deze relaties. Wij zijn bijzonder blij dat het Catharina-ziekenhuis deze stap heeft gezet en dat wij dit project samen met de mensen van het ziekenhuis mogen gaan uitvoeren”, aldus Geert van Werde, Salesmanager Zorg bij NEC Philips Unified Solutions.


NEC Philips Unified Solutions
NEC Philips Unified Solutions (NEC Philips) is een toonaangevende leverancier van bedrijfscommunicatie oplossingen voor alle type en omvang van bedrijven. Opgericht in 2006 als resultaat van een Joint Venture van NEC Corporation en Royal Philips Electronics, heeft het bedrijf meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van bedrijfscommunicatiesystemen, applicaties, netwerken en diensten aan klanten over de hele wereld. Via een wereldwijd netwerk van verkooporganisaties, distributeurs en VARs verleent NEC Philips diensten aan haar klanten. NEC Philips koestert een bedrijfscultuur waarbij toewijding aan klanten, flexibiliteit en deskundigheid centraal staan. Voor meer informatie: www.nec-philips.com.

Catharina-ziekenhuis
Het Catharina-ziekenhuis in Eindhoven is een algemeen opleidingsziekenhuis met ruim 3000 medewerkers. Naast de reguliere basisfuncties, biedt het ziekenhuis op een aantal gebieden topklinische zorg, zoals bij cardiologische ritmediagnostiek en -behandeling, interventiecardiologie, cardiothoracale chirurgie, hemodialyse, in vitro fertilisatie en radiotherapie. Voor meer informatie: www.catharina-ziekenhuis.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen