Directeur, Rob Prins, MSD Oss wordt opgevolgd door Hans Kortlever

Array

Rob Prins neemt per 1 maart afscheid als locatiedirecteur van MSD in Oss. Prins wordt hoogstwaarschijnlijk als statutair directeur opgevolgd door Hans Kortlever, die zijn nieuwe verantwoordelijkheden als directievoorzitter van OBS Nederland BV en NV Organon combineert met zijn werkzaamheden voor de Mid European Region waarvan Nederland deel uitmaakt. De voorgenomen benoeming zal worden uitgevoerd in overleg met de Raad van Commissarissen en ter advisering aan de twee betrokken ondernemingsraden voorgelegd worden.

Hans Kortlever is geen onbekende in Oss. Hij begon zijn carrière in januari 1982 als salesmanager bij Organon Nederland. Na ruim zes jaar bij Organon gewerkt te hebben, maakte hij de overstap naar MSD als marketing & sales director. Vervolgens werd hij managing director MSD Nederland en senior vice-president EMEAC-Mid European Region.

Rob Prins begon zijn carrière in 1975 bij AkzoNobel. In de ruim dertig jaar die hij voor het bedrijf werkzaam was, bekleedde hij een groot aantal functies met toenemende verantwoordelijkheid. Uiteindelijk werd hij voorzitter van de Directie Akzo Nobel Nederland. In die rol als werkgever (voor het toen opgerichte Organon BioSciences) kwam hij in oktober 2006 over naar Organon. Daarnaast vervulde hij de functie van locatiedirecteur van Organon in Oss.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen