Schoolmaatschappelijk werk happig op gezondheidsonderwijs

Array

Er komen vele aanmeldingen binnen van schoolmaatschappelijk werkers en schoolpsychologen voor het congres Recente ontwikkelingen in gezondheidsonderwijs en jeugdgezondheidszorg op middelbare scholen en ROC’s. Dat vindt plaats op 16 maart te Rotterdam. Het Julius Centrum, de GGD Rotterdam Rijnmond, de GGD West Brabant, het NIGZ, het Trimbos Instituut en het RIVM presenteren inleidingen en workshops op dit congres.

Het Julius Centrum is blij met de vele maatschappelijk werkers en psychologen. Natuurlijk. Toch missen zij nog deelnemers uit de jeugdgezondheidszorg, van afdelingen gezondheidsvoorlichting van GGD’en, en van leidinggevenden van middelbare scholen en ROC’s.

Gesprekken met enkele schoolmaatschappelijk werkers leerden dat zij graag hoog op de agenda het bevorderen van de gezondheid van scholieren en studenten zetten. Wilt u aan dit congres met gerenommeerde plenaire sprekers en vele workshops over lokale en regionale onderwijs- en jeugdgezondheidszorginnovaties deelnemen? Ga dan naar www.integratedcare.nl, lees de brochure en deel uw kennis en ervaringen met vele anderen.

Auteur: prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen