iSOFT Laboratory – intuïtief en modern labmanagement

Array

Het doel van een modern gegevensverwerkende oplossing in uw laboratorium gaat veel verder dan het koppelen van analyseapparatuur, systeemondersteunde diagnosedefinitie en statistische registratie van routinetaken. Het inrichten van een optimale organisatie, gekoppeld aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsstandaarden met de meest geavanceerde labtechnologie staat voorop.

iSOFT Laboratory is een grafisch en volledig geïntegreerd systeem. Het is geschikt voor de disciplines klinische chemie, bloedgroepserologie, bloedproductopslag en -verbruik en microbiologie. Daarnaast kan iSOFT Laboratory gekoppeld worden aan het lab.info.center (l.i.c.), een extra functionaliteit voor het decentraal plaatsen van opdrachten het inzien van uitslagen.

Centrale dataopslag
Door de verbinding met een centrale databank heeft u de mogelijkheid om identieke stamgegevens te gebruiken. Onderzoeksopdrachten worden eenvoudig aangevraagd middels een standaard orderformulier. Vrijgekomen onderzoeksresultaten worden opgeslagen in een  archief waar eveneens de resultaten voor klinische chemie, de bloedgroepserologie, bloedproductopslag en microbiologie worden opgeslagen. Zo verloopt de controle van resultaten overzichtelijk en snel en betekent voor alle gebruikers een wezenlijke verlichting en versnelling van de werkafhandeling.

Microbiologie
iSOFT Laboratory is uitgerust met een microbiologiemodule met veelvoudige configuratiemogelijkheden. Met deze module kan de labmedewerker complexe processen na afloop analyseren. ISOFT Laboratory reageert, afhankelijk van het testresultaat, met een voorstel voor een eventueel benodigde volgende test. Beslissingscriteria en evaluatieroutines laten zich hierbij in hoge mate aanpassen aan de werkwijzen van afzonderlijke laboratoria. Door de hoogst mogelijke schaalbaarheid en flexibiliteit is de oplossing onder andere geschikt voor onderzoek naar urinebacterien. Daarnaast ondersteunt het ook (op optimale wijze) zeer complexe producten binnen de microbiologie. Uiteraard worden alle differentieringsmethodes volledig door ISOFT Laboratory ondersteund.

Over iSOFT Laboratory
Op het gebied van labinformatiesystemen, is iSOFT met ruim 300 installaties alleen al in Duitsland, al jaren wereldmarktleider. Bij de ontwikkeling van ISOFT Laboratory stond flexibiliteit en een hoge parametriseerbaarheid voorop. Zo kan ISOFT Laboratory vrijwel elke laboratoriumorganisatie weergeven en optimaal ondersteunen. Op grond van de flexibiliteit, hoge prestaties en ergonomie, voldoet ISOFT Laboratory aan de eisen van moderne laboratora.

Meer weten over iSOFT Laboratory? Neem contact op met iSOFT:

+31(0)71-52 56 789 of via [email protected]

Healthcare Group CSC

CSC is een wereldwijde leider in het leveren van ICT-oplossingen en diensten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Falls Church, Va. in de VS, telt zo’n 98.000 medewerkers en maakte in het boekjaar dat eindigde op 30 september 2011 een omzet van $16,2 miljard dollar. Kijk voor meer informatie over CSC in Nederland op www.csc.nl, en voor meer informatie over de Healthcare Group van CSC in Nederland op www.csc.com/health_nl.

Recente artikelen