Uw medisch specialist wil graag úw diagnose…

Array

Ook specialistische zorg krijgt bezuinigingen te verwerken. Daarom zijn medisch specialisten benieuwd naar uw mening.
Deze mini-enquête bestaat uit slechts 7 vragen, uw medewerking hieraan wordt zeer op prijs gesteld. Het betreft geen wetenschappelijk onderzoek. http://www.nationalezorgenquete.nl/

De Orde en Stichting Bezorgd houden gezamenlijk een enquête houden onder patienten. Het betreft de Nationale Zorg Enquête, een initiatief van Stichting Bezorgd. In deze online enquête wordt aan patienten die de poliklinieken bezoeken, gevraagd hun mening te geven over de meest recente ontwikkelingen in de gezondheidszorg en de medisch specialistische zorg. De nationale zorgenquête is de eerste actie die wordt gehouden ter verbetering van het imago van de medisch specialist.

“Uw medisch specialist wil uw diagnose”
De bedoeling is dat medisch specialisten hun polikliniekpatienten een folder meegeven met de oproep thuis online de Nationale Zorg Enquête in te vullen. Het motto is: “Uw medisch specialist wil uw diagnose”. In de folder wordt duidelijk gemaakt dat medisch specialisten aan de kant van de patient staan, de beste zorg en niet per definitie de goedkoopste zorg willen bieden en dat zij daarnaast zelf verantwoordelijk willen zijn en blijven voor de inhoud van deze zorg met als doel de beste behandeling voor de patient te kunnen waarborgen. Patienten kunnen aangeven of zij de uitkomst van de enquête teruggekoppeld willen krijgen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen