Dialysecentrum Flevoziekenhuis officieel geopend

0
255

Donderdag 20 mei is het Dialysecentrum Flevoziekenhuis in MC|Zuiderzee in Lelystad officieel geopend. Het Dialysecentrum is een initiatief van het Flevoziekenhuis en is gesitueerd in MC|Zuiderzee in Lelystad. In het nieuwe Dialysecentrum Flevoziekenhuis wordt intensief samengewerkt met de internisten van MC|Zuiderzee.

John Bos, gedeputeerde van Flevoland: ‘Deze samenwerking past goed in de ontwikkelingen van de ziekenhuiszorg die in Flevoland in volle gang zijn, zoals innovaties en een nog grotere klantgerichtheid. Daarbij is het nodig om over de eigen muren heen te kijken en waar nodig die muren te slechten.” Margreeth Horselenberg, burgemeester van Lelystad, voegt hieraan toe: “Het is goed om te zien dat deze twee ziekenhuizen de patient centraal plaatsen, niet de afzender. Beiden willen kwaliteitszorg bieden. Het is vooral goed voor onze Lelystadse nierpatienten dat zij nu dichtbij huis kunnen dialyseren.’

Bron: Provincie Flevoland

Vorig artikelHelft beroertes Friesland te laat naar arts
Volgend artikelProvincie Limburg steunt pilot voor reumapatiënten
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.