NMT congres: “Paro-endo voor de algemene praktijk”

Array

Graag nodigen wij u uit voor het NMT Jaarcongres 2010 ‘Paro-endo voor de algemene praktijk’ op vrijdag 11 juni 2010 in Fort Voordorp te Groenekan. Dit jaar is gekozen voor een zorginhoudelijk thema: “Paro-endo voor de algemene praktijk”. Deskundigen uit binnen- en buitenland, waaronder Andrea Mombelli en Johan Aps, bieden het gehele tandheelkundig team vanuit diverse invalshoeken de nieuwste inzichten op dit aandachtsgebied in de mondzorg. Het congresprogramma kent twee programmalijnen: één voor de tandarts(-specialist) en één voor het tandheelkundig team. De presentaties van de sprekers zijn per programmalijn afgestemd op het niveau van de toehoorders.

DatumVrijdag 11 juni 2010
LocatieFort Voordorp
Voordorpsedijk 28b
3737 BK  Groenekan (Utrecht)
Ontvangst09.00 – 09.30 uur
Programma09.30 – 16.45 uur
Borrel met aansluitend walking dinner16.45 – 19.00 uur
Aanmeldenvia [email protected]

Het NMT Jaarcongres 2010 wordt mede mogelijk gemaakt door: Meeùs, Vertimart/Exquise, NMT FenCS, Johnson & Johnson/Listerine, Dentalair, Excent Tandtechniek, Pharmeon en Movir.

Het volledige congresprogramma met een omschrijving van de lezingen, de cv’s van de sprekers en een routebeschrijving vindt u op www.nmtjaarcongres.nl.

Wilt u van deze uitnodiging gebruik maken, dan kunt u zich aanmelden via [email protected]. Wij kijken uit naar uw komst en ontmoeten u graag vrijdag 11 juni 2010 in Fort Voordorp te Groenekan (Utrecht)!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen