Hoge score voor CIZ Zeeland in bereikbaarheidstest

Array

In de telefonische bereikbaarheidstest van de Provinciale Zeeuwse Courant maakt CIZ Zeeland een goede indruk. De vestiging heeft een 8,5 bemachtigd in de categorie ‘Best overall’ en eindigt hiermee op een mooie vierde plaats.

Bij de test zijn 45 Zeeuwse bedrijven en instellingen onder de loep genomen, waaronder dus ook CIZ Zeeland. Verschillende problemen werden aan de organisaties voorgelegd. Redactieleden van de Provinciale Zeeuwse Courant en medewerkers van KSi onderzoek, deden zich voor als argeloze consumenten en wilden onder andere informatie over producten en diensten. Iedere instantie is twee keer beoordeeld op klantvriendelijkheid en deskundigheid. Ook de wachttijd werd vijf keer gemeten. Bij CIZ Zeeland was dit slechts 6,6 seconden.

Alles bij elkaar zorgde ervoor dat CIZ Zeeland een 8,5 scoorde. Alleen politie Zeeland en twee VVV-kantoren deden het iets beter.

Bron: CIZ

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen