Promens Care verhoogt de kwaliteit van stuurinformatie met Inforay

Array

Promens Care biedt zorg en dienstverlening aan mensen met verstandelijke, psychiatrische of psychosociale beperkingen. Promens Care maakt sinds 2006 gebruik van de Business Intelligence software van Inforay. Promens Care kan hierdoor snel en flexibel inspelen op de toenemende vraag naar een hogere kwaliteit van stuurinformatie; informatie die beter aansluit op de zorgpraktijk.

Arno de Boer, ICT/Informatie Management:
“Het gebruik van de Inforay technologie draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de informatie uit de registratieve processen. Door het gebruik van de Inforay Business Intelligence technologie worden eventuele fouten in de ondersteunende processen zichtbaar waardoor optimalisatieslagen in de registratieve processen concreet mogelijk worden. Hierdoor verbetert de kwaliteit van de informatie en de kwaliteit van de registratie waardoor managementrapportages beter
aansluiten op de werkelijke praktijk.”

“Het voordeel van Inforay is de mogelijkheid om betrouwbare rapportages te vervaardigen zonder dat hiervoor technische ICT-kennis noodzakelijk is. Hoe dynamischer de informatievraag wordt, hoe belangrijker het is om op een relatief envoudige en flexibele manier managementrapportages te kunnen aanpassen of ontwikkelen.”

“Promens Care biedt op consistente en duidelijke wijze informatie aan budgethouders zodat er geen discussie nodig is over de inhoud van de data. Daarbij krijgt elke gebruiker precies de informatie die voor hem of haar interessant is.”

“De betaalbaarheid maakt Inforay (vooralsnog) doorslaggevend ten opzichte van andere technologieen. Daarnaast biedt Inforay een goede dienstverlening en heeft ze gedegen kennis van de zorg.”<

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen