Bart Drenth benoemd in directie Berenschot

0
289

Bart Drenth (43) is met ingang van 1 juli a.s. benoemd tot lid van de directie van Berenschot Groep B.V. Hij zal in het bijzonder de verantwoordelijkheid krijgen voor de werkmaatschappij Public Management. Bart Drenth trad in 1993 in dienst bij Berenschot en is sinds 2002 managing director van de adviesgroep die zich met name richt op de advisering in het onderwijs, de sociale zekerheid, cultuur, welzijn en de zorg.
Hij volgt drs. Ludy Geut (62) op die eerder dit jaar aankondigde per 1 juli a.s. het directiestokje te willen overdragen aan de volgende generatie. Ludy Geut heeft ervoor gekozen, na 10 jaar de directiefunctie te hebben vervuld, zijn carrière bij Berenschot voort te zetten als senior-adviseur
Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 500 medewerkers in de Benelux en werkt ruim 70 jaar voor opdrachtgevers in de publieke en private sector. Berenschot is een oer-Nederlands bureau met een internationale orientatie. Met een vestiging in de Europese hoofdstad Brussel sinds 1962 en als partner in de E-I Consulting Group, een Europees samenwerkingsverband van toonaangevende adviesbureaus. In Nederland heeft Berenschot onder meer vestigingen in Utrecht en Den Haag. Meer informatie: www.berenschot.nl.

Vorig artikelRode Kruis start Eerste Hulp campagne ‘Weet jij wat je moet doen?
Volgend artikelGezondheid in 5 talen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.