Raedelijn biedt cursus Persoonlijk Leiderschap aan

Array

Leiderschap in de eerstelijnszorg is niet vanzelfsprekend. De eerste lijn bestaat uit een verzameling zelfstandige professionals die niet zo maar hun verantwoordelijkheid uit handen geven. Tegelijkertijd groeit de behoefte aan geïntegreerde zorg, wat alleen te realiseren is door intensief met elkaar te samenwerken. De Utrechtse Regionale Ondersteunings Structuur (ROS) voor de eerste lijn draagt de naam Raedelijn. Zij merkt dat het succes van de nieuwe samenwerkingsverbanden vaak afhangt van het leiderschap: is er een persoon binnen deze groep waarin de rest vertrouwen heeft en die het voortouw kan nemen in de vormgeving en realisatie van de samenwerking? Oftewel: is er een leider?

Dit heeft Raedelijn geïnspireerd tot de ontwikkeling van het programma persoonlijk leiderschap. De training bestaat uit 12 dagdelen. Dit is inclusief een weekend in Conferentiecentrum Samaya in Werkhoven.
Bent u geïnteresseerd in deze training en wilt u zeker zijn van een plaats, stuur dan uw gegevens naar Raedelijn- medewerker en cursusleider Johan Koehoorn.U ontvangt vervolgens een persoonlijke uitnodiging voor de training waarmee u de aanmelding definitief kunt maken. Het maximaal aantal deelnemers voor deze training is 15 personen. Koehoorns emailadres is [email protected] en zijn telefoonnummer 030-26 44 518.

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen