CNV legt zich niet neer bij besluit MSD

Array

CNV Vakmensen gaat niet zomaar akkoord met de mededeling van MSD, dat er bij Organon in Oss 2.175 banen verdwijnen.
“Organon is een bedrijf dat voorop loopt als het gaat om research- en productontwikkeling in de farmacie. Het bedrijf is van groot belang voor de Nederlandse economie. Wij accepteren het niet dat al die mensen, die dit bedrijf zo groot hebben gemaakt, zomaar op straat worden gezet”, aldus Jelle Loosman, bestuurder van CNV Vakmensen.

Enorme klap
Hij benadrukt de impact van het nieuws voor de werknemers: “Juist in deze economisch moeilijke tijd is de klap enorm. Zoveel mensen in de regio krijgen nu te horen dat ze hun baan verliezen. Wij gaan met MSD en met alle mogelijke partijen in gesprek om tot een goede oplossing te komen. De politiek zal zich hier ook mee moeten bemoeien. We weigeren te accepteren dat al deze mensen zonder werk komen te zitten. Het is een te zware slag voor de Nederlandse kenniseconomie.”

Bron: CNV

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen