Over High Heels Pink Prosecco Party

Array

Op 8 augustus zal er op de Herengracht 442 in Amsterdam van 15.00 uur tot 19.00 uur een bruisende High Heels Pink Prosecco Party (#H2P3 op Twitter) plaats vinden ter kick-off van de nieuwe collectie van de Nederlandse Modieuze Schoenen Ontwerpster Hester Vlamings. (www.hestervlamings.com) Deze schonen zullen we gebruiken in de shoot die we binnenkort doen met Maaike voor de Pink Ribbon Award 2010

Tijdens dit evenement zal Maaike Schnabel, een speciaal door Hester ontworpen Pink Pump overhandigd krijgen, en zal het geheel muzikaal omlijst worden door de jazz-band The Red Shoes, de door boekingsbureau voor professionele sessiemuzikanten www.chasinthecool.com verzorgde optredens van DJ Giorgio Dello Scherzo en saxofoniste Renske Elzerman en als superact the famous Ricky Rivaro (www.rickyrivaro.com) Daarnaast bestaat er de mogelijkheid middels een samenwerking met www.bootsshoes.nl , www.noepumps.com, www.tiga-tiga.nl en www.merelbyfrederiek.nl. High Heels & Bags aan te schaffen waarbij een deel van de opbrengst naar een onderdeel gaat van www.mrs-globe.nl te weten de stichting W.I.N. ( Woman In Need )

Een aantal Misses zullen daadwerkelijk aanwezig zijn na in style gearriveerd te zijn dankzij The Pink Lady van www.limolimo.nl

Kaarten zullen ( beperkt ) te koop zijn aan de beveiligde deur door www.tsap.nl voor slechts 10 euro ( incl. Pink Prosecco ).

Verdere info volgt …..

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen