Wie wordt Mooi Mens 2010?

Array

De inzendingen voor de Mooi Mens Verkiezing 2010 zijn weer gestart. Kent u ook een bijzonder iemand uit de zorg? Geef hem of haar dan op voor de Mooi Mens Verkiezing 2010!

Als zorgverzekeraar voor de zorg organiseert IZZ ieder jaar de Mooi Mens Verkiezing, om zo de bijzondere mensen die werkzaam zijn in de zorg extra in het zonnetje te zetten. Deze mensen kennen veelal ongekende betrokkenheid, zijn een belangrijke inspiratiebron voor collega’s en verdienen het volgens IZZ daarom deze speciale waardering te krijgen. Tot 13 augustus kan iedereen op zijn of haar Mooi Mens opgeven. Na deskundig beraad van de jury wordt vervolgens een selectie gemaakt van 25 genomineerden, waar heel Nederland een stem op kan uitbrengen. Tijdens de finaleavond in november maakt een speciale ambassadeur bekend wie de titel Mooi Mens 2010 een jaar lang mag dragen.

Mooie mensen in het zonnetje
Bianca van der Linden, Mooi Mens 2009, merkte vorig jaar hoe speciaal het is om op deze manier in de spotlights te staan. ‘Voor mij en mijn collega’s uit de zorg is het geweldig om zoveel erkenning en waardering uit het hele land te ontvangen. Ik haalde altijd al veel waardering uit mijn werk, maar nu besef ik nog meer dat heel Nederland achter de mensen in de zorg staat.’

Deskundige jury
Net als voorgaande jaren besluit een deskundige jury over de lijst van inzendingen. Zij maakt een selectie van 25 genomineerden en staat onder leiding van Lizelotte Smits, bestuurder collectief CNV Publieke Zaak. Ook Bianca van der Linden (Mooi Mens 2009) maakt deel uit van de jury.

Opgeven
Kent u ook een bijzonder iemand uit de zorg? Geef hem of haar op voor de Mooi Mens Verkiezing 2010! U kunt dit doen tot en met vrijdag 13 augustus

Bron: VGN

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen