FD: Organon MSD zint op een doorstart met Women’s Health

Array

Organon probeert moederconcern Merck & Co Inc. aan de onderhandelingstafel te krijgen om sanering van het farmabedrijf in Oss alsnog te voorkomen, zo meldt het Financieele Dagblad vrijdag op basis van anonieme bronnen.

Het bedrijf zint op een doorstart van de activiteiten in Women’s Health via een verkoop. Enkele in Europa gevestigde bedrijven die actief zijn in Women’s Health’ zouden interesse hebben voor de kernactiviteit in Oss.Organon is een nichespeler in Women’s Health met producten voor anticonceptie, vruchtbaarheidsbehandelingen en hormonen. Door alle tegenstand en de nog af te wachten uitspraak van de ondernemingskamer op 2 september. Het bedrijf zint op een doorstart van de activiteiten door verkoop. Enkele in Europa gevestigde bedrijven die actief zijn in Women’s Health’ zouden interesse hebben voor de kernactiviteit in Oss.

Mocht het tot een transactie komen van Women’s Health van Organon, dan lijkt Bayer een goede kandidaat.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen