‘Gio’ bezoekt Geboortecentrum

Array

Giovanni van Bronckhorst heeft zijn profvoetbalcarrière aan de kant geschoven. Maar zijn rol als beschermheer van het Geboortecentrum Sophia blijft hij vol enthousiasme uitoefenen. Op maandag 23 augustus bracht de oud-international een bezoek aan het Erasmus MC-Sophia.

Cheque
Van Bronckhorst heeft een eigen foundation gestart die het Geboortecentrum Sophia steunt. In het Geboortecentrum kunnen vrouwen bevallen en de kraamtijd doorbrengen.

Bijzonder

Tijdens zijn bezoek overhandigde Van Bronckhorst een cheque van €140.050 dat ten goede komt aan het Geboortecentrum. Ook onthulde hij een sponsorplaquette waarop ook zijn stichting staat genoemd.
Van Bronckhorst: “Met mijn foundation wil ik iets terugdoen voor de mensen in de stad die mij geweldige kansen hebben geboden. Het Geboortecentrum geeft kinderen in Rotterdam het recht op een goede start. Ik vind het een bijzonder initiatief en daarom draag ik het een warm hart toe.”

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen