Geschorste Veghelse huisarts heeft praktijk weer op orde

Array

De praktijk van huisarts Jean Marie Bonnet in Veghel gaat maandag weer open. De praktijk moest in juli op last van de Inspectie Gezondheidszorg (IGZ) dicht omdat er veel schortte aan de hygiene. Op zijn voicemail meldt Bonnet dat zijn praktijk vanaf maandag weer open is.

Volgens het Brabants Dagblad heeft de huisarts een brief op zijn deur bevestigd. Daarin staat dat hij zijn praktijk ”helemaal up-to-date ” heeft wat betreft hygiene en veiligheid. De arts houdt zaterdag open huis om zijn patienten de verbeteringen te laten zien.

Volgens de IGZ voldeed onder meer de wijze waarop de huisarts zijn instrumenten reinigde niet aan de normen. Ook werd de praktijk niet vaak genoeg schoongemaakt. In de tas die de arts gebruikte bij het afleggen van visites trof de inspectie medicijnen aan die ruim over de datum waren. (ANP)

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen