Huishoudelijke Verzorging Groene Kruis Thuiszorg scoort hoge ogen

Array

Klanttevredenheidsonderzoek gemeente Maasgouw
Groene Kruis
Onlangs heeft de gemeente Maasgouw de resultaten gepresenteerd van het jaarlijks gehouden en wettelijk verplichte klanttevredenheidsonderzoek Wmo-voorzieningen in de gemeente Maasgouw. Onderdeel van het onderzoek zijn vragen over de hulp bij het huishouden en de dienstverlening van de aanbieders van deze hulp, waaronder Groene Kruis Thuiszorg, onderdeel van De Zorggroep. Over de gehele linie is de tevredenheid van klanten over de huishoudelijke verzorging van Groene Kruis Thuiszorg met een gemiddeld oordeel van 8,3 erg goed.

Vooral de punten Bejegening en Privacy, Deskundigheid en Effectiviteit kwamen als zeer positief naar voren. Hoewel de resultaten al heel positief waren, blijft Groene Kruis Thuiszorg continu aandacht besteden aan verbetering van de dienstverlening. Hierbij vindt de Thuiszorg de mening van haar clienten heel belangrijk.

Groene Kruis Thuiszorg
Groene Kruis Thuiszorg, de thuiszorgorganisatie van De Zorggroep, regelt het huishouden als mensen dit niet meer zelf kunnen doen. Soms is een beetje hulp voldoende, soms wordt de zorg voor het huishouden volledig uit handen genomen. De medewerkers van de dienst ‘Huishoudelijke Verzorging’ van Groene Kruis Thuiszorg helpen bij de huishouding in de breedste zin van het woord: van stofzuigen tot ramen lappen en wassen en strijken. De werkzaamheden worden afgestemd op de persoonlijke wensen en kunnen van de klant. Voor huishoudelijke verzorging is een indicatie nodig, waarvoor mensen terecht kunnen bij het WMO-loket van de gemeente.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen