Nieuwe site over onderwijs in Erasmus MC

Array

De Onderwijs-site van het Erasmus MC is verbeterd. De webpagina’s hebben een geheel vernieuwde vormgeving. Daarnaast is de informatie over onderwijsmogelijkheden in het Erasmus MC beter gerubriceerd.

Restyling
Het Erasmus MC is met meer dan zeventig opleidingen een van de grootste medische opleidingscentra van ons land. Daarom is veel moeite gedaan om de onderwijspagina’s op de website op een overzichtelijker manier te structureren. Een maand geleden kregen Patienten-pagina’s van de Erasmus MC-site al een grondige restyling. Later dit jaar volgen de Research-pagina’s.

YouTube
Wat het meest opvalt op de verbeterde site www.erasmusmc.nl/onderwijs is de centrale positie van de drie onderwijsmerken van het Erasmus MC: Desiderius School, Graduate School en Zorgacademie. Marketing- en communicatieadviseur Peter Staal: “Behalve de fraaiere vormgeving bedient de website de diverse doelgroepen ook beter. Uniek is dat we gebruikmaken van social media zoals Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn. Dat vormt een belangrijk onderdeel van de Graduate School-pagina’s. We bekijken of we de social media de komende periode kunnen uitbreiden naar de andere onderwijspagina’s.”

Alumni gelinkt
Bent u alumnus, PhD, van de Erasmus MC Graduate School? Dan kunt u zich aanmelden voor de LinkedIn-group van de Graduate School.

Recente artikelen