Eerste mobiele verzekeringsite van start

Array
Het jongerenlabel van Agis Zorgverzekeringen TakeCareNow! komt als eerste zorgverzekeraar met de mogelijkheid om mobiel een zorgverzekering af te sluiten. Het bijzondere achter deze dienstverlening is de speciale techniek achter de website.
De website en de formulieren om een offerte aan te vragen of de verzekering direct af te sluiten, herkennen het formaat van het scherm en passen zich automatisch aan.
De mobiele service van TakeCareNow! ligt in lijn met de online dienstverlening, zoals declareren en polisbeheer. Met het afsluiten van de zorgverzekering via de mobiele telefoon speelt de zorgverzekeraar in op de levensstijl van de jongeren van 18 tot en met 30 jaar.
Over TakeCareNow!
TakeCareNow! is het jongerenlabel van Agis Zorgverzekeringen. Bij TakeCareNow! regel je al je zorgverzekeringszaken gemakkelijk online zoals online declareren of medicijnen bestellen.
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen