Plannen Sherpa en Amerpoort voor Parkwijk gaan niet door

Array

De zorginstellingen Sherpa en Amerpoort moeten de herontwikkelingsplannen voor Parkwijk de Zandheuvel helaas stopzetten nu er geen zicht is op financiele dekking voor (met name) de opwaardering van de Oud-Eemnesserweg. De opwaardering van de weg is een voorwaarde om op de Zandheuvelweg de gewenste bouwplannen voor gezamenlijke wijkvoorzieningen mogelijk te maken.

De aanpassing van de verkeersstructuur over het grondgebied van Baarn en Eemnes wordt door de provincie Utrecht gecoördineerd. De zorginstellingen hebben momenteel onvoldoende financiele middelen beschikbaar voor uitvoering van de opwaardering van de Oud-Eemnesserweg. Zowel gemeente als provincie staan achter de plannen van de zorginstellingen. Alle mogelijkheden zijn onderzocht om de plannen te faciliteren, maar helaas zonder succes.

De zorginstellingen zetten de zoektocht naar financiele middelen voort, maar dit zal de nodige tijd gaan vergen.Voor de plannen van Sherpa en Amerpoort voor vervangende nieuwbouw ten behoeve van hun clienten heeft het voorgaande geen consequenties. Deze kunnen op basis van bestemmingsplan DrakenburgergrachtâZorg, dat in januari 2010 door de gemeenteraad is vastgesteld, doorgang vinden.

De komende weken worden de verschillende mogelijkheden voor voortgang van bestemmingsplan Drakenburgergracht in beeld gebracht en voorgelegd aan de gemeenteraad.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen