Communicatie tussen bacteriën bij infectie onderzocht

Array

Rijksuniversiteit Groningen
PvdQ acylases in fluorescent pseudomonads
Datum: 28 januari 2011
Promotie: dhr. P. Nadal Jimenez, 14.45 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen
Proefschrift: PvdQ acylases in fluorescent pseudomonads
Promotor(s): prof.dr. W.J. Quax
Faculteit: Wiskunde en Natuurwetenschappen

Communicatie tussen bacterien bij infectie onderzocht
Pol Nadal Jimenez deed onderzoek naar een enzym dat communicatie tussen bacterien beïnvloedt. Het gaat met name om signalen waarmee de bacterien onderling communiceren tijdens een infectie. Pol Nadal Jimenez (Spanje, 1980) studeerde farmacie in Gent (Belgie). Het onderzoek werd uitgevoerd bij ed afdeling Farmaceutische Biologie.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen