Orthopeed OLVG wederom in top Mednet Verkiezing

Array

Orthopeed dr. Rudolf Poolman uit het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam is tijdens de jaarlijkse Mednet Topartsen verkiezing van het Mednet Magazine in de top 3 terecht gekomen als beste Orthopeed. Vorig jaar nam hij de eerste prijs binnen het specialisme Orthopedie in ontvangst, nu staat hij op de tweede plek

Voor de Mednet Topartsen verkiezing geven medisch specialisten van diverse ziekenhuizen aan wie zij binnen hun eigen specialisme als een Toparts beschouwen: een collega aan wie ze hun dierbaren zouden toevertrouwen.
Ruim 1200 artsen brachten dit jaar hun stem uit, opnieuw meer dan de voorgaande jaren. In totaal zijn er 29 Topartsen gekozen in de 12 specialismen die de kiesdrempel hebben gehaald. Net als voorgaande jaren komt het merendeel van de gekozen Mednet Topartsen uit niet-academische ziekenhuizen, namelijk 68 procent.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen