Accreditering Masterclass Centra voor Jeugd en Gezin

Array

Van dinsdag 22 maart tot en met 4 juli draait de Julius Masterclass Leiding geven aan professionals in en rond Centra voor Jeugd en Gezin (CJG’s). Deze staat onder leiding van jeugdarts Annemiek van  Woudenburg en prof.dr. Guus Schrijvers. De eerstgenoemde is auteur van een handboek over CJG’s en directeur van De Jeugdzaak.

In de masterclass komen in tien bijeenkomsten van 15.00 -19.00 uur alle interne en externe ontwikkelingen aan de orde. Belangrijke thema’s van leiding geven komen aan bod, zoals het maken van zorgafspraken, het ontwikkelen van triage aan de poort, het borgen van kwaliteit, het maken van een business case en het opstellen van een innovatieve agenda.

Er is veel tijd voor onderlinge discussie en uitwisseling van ervaringen. Eminente gastsprekers treden op. Op dit moment hebben zich zes deelnemers aangemeld: één per week. De verwachting is dat op 22 maart het maximum aantal deelnemers van zestien is bereikt. Accreditering voor jeugdartsen is aangevraagd. Voor andere disciplines zoals pedagogisch adviseurs, verloskundigen, kraamverpleegkundigen, jeugdverpleegkundigen en managers wordt dat op verzoek gedaan.

Geeft u nu of binnenkort leiding aan professionals binnen of buiten een CJG? Wilt u uw kennis en vaardigheden vergroten en begrijpen hoe andere disciplines denken? Surf dan naar www.unitzorginnovatie.nl klik door op ‘Masterclasses’, lees de uitgebreide, prachtige brochure, meld u aan en dompel uzelf vanaf 22 maart in een warm kennisbad.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen