19 februari Flashmob van KWF in Leiden

Array

Op zaterdag 19 februari 2011 gaat een hele grote groep een dans Flashmob uitvoeren in Leiden. Ze hebben een aantal partijen bereid gevonden om ze daarbij te ondersteunen, zodat ze een professionele act kunnen neerzetten. Naderhand wordt onze actie op Youtube geplaatst en ze hopen dat velen zo onder de indruk zijn dat er een hoop donaties gaan binnenkomen! Mis het niet, het gaat groots en indrukwekkend worden!
Je kunt je nog aansluiten, stuur dan een mail naar; [email protected]

Op de site van de KWF FlashMob 2011! zal informatie over onze actie worden getoond, waarbij er gedanst zal worden om de KWF Kankerbestrijding te steunen op zaterdag 19 februari 2011 in Leiden.

Eind oktober 2010 bedachten we in een gekke bui dat we zin hadden in iets nieuws. Even daarvoor bekeken we allerlei filmpjes van Flashmobs op Youtube en we gingen op zoek om ons ergens aan te sluiten. Omdat we niks konden vinden wat op de korte termijn zou gaan plaatsvinden, leek het ons een leuk idee om er dan zelf eentje te organiseren. Totaal niet door enige kennis gehinderd, plaatsten we een oproep op het Vivaforum waarvan we wisten dat het een groot bereik had.

Er volgden direct enthousiaste reacties en we besloten dat we een eigen, besloten forum moesten gaan oprichten. Toen ontstond ook het idee om onze actie te koppelen aan een goed doel. Omdat wij beiden bekend waren met kanker binnen onze familie werd al gauw besloten dat we ons in wilden zetten voor de KWF Kankerbestrijding.

Er werd een e-mail adres aangemaakt en gaandeweg plaatsten we op meerdere grote fora oproepen. Vanaf toen ging het hard; vele enthousiaste deelnemers dachten mee en de aanmeldingen stroomden binnen. Inmiddels maakten we ook gebruik van de social media en kon niemand nog om ons heen.

Een goede Flashmob valt of staat met de keuze van de muziek, en tijdens een gezellig avondje brainstormen en het luisteren van allerlei CD’s was de keuze snel gemaakt; we hadden het perfecte nummer gevonden van een groep die bij velen onder ons bekend is. In een hoogmoedige bui (we waren goed op dreef) trokken we de stoute schoenen aan en hebben desbetreffende groep een mail gestuurd met de vraag, of zij wellicht live wilden komen performen. Direct kregen we een enthousiast en positief antwoord; ze waren bereid mee te werken en vanaf toen moest er veel geregeld gaan worden.

Niet alleen de muziek is van belang, maar ook een goede en vooral uitvoerbare choreografie. We kregen de tip om eens te informeren bij Sportcity en ook zij waren bereid om hun medewerking te verlenen. Zij hadden een instructrice in dienst die tevens haar eigen evenementenbureau heeft. Ze draait haar hand niet om voor het maken van een choreografie en al gauw kwamen we met elkaar in contact. Zij bedacht de choreo en samen met haar compagnon is deze op film gezet. Ondertussen kwamen we ook via via in contact met iemand die een groep professionele dansers opleidt en ook hij wilde graag meewerken aan de Flashmob.

In een tijdsbestek van een aantal maanden is er heel veel geregeld waarbij iedere betrokken partij zich ingezet heeft om deze Flashmob tot een succes te maken. De nadruk lag op het vestigen van de aandacht van onze actie, omdat we heel veel geld willen ophalen voor de KWF Kankerbestrijding.

Nog een maand te gaan en dan kunnen we gaan zien of al die inzet wordt beloond, wij hebben er heel veel zin in en hopen dat we middels deze site nog meer mensen enthousiast kunnen maken om met ons mee te doen!

Melanie en Marie-Juli
Kijk ook op onze website;
www.kwf-flashmob2011.nl

Image2

Flashmob

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen