Appeltaarten voor de Limburgse zorg

Array

CDA-kandidaten voor de verkiezingen van Provinciale Staten op 2 maart a.s., bezorgden dit weekend appeltaarten bij verzorgingscentra in heel Limburg. Met dit gebaar wil het CDA Limburg alle ouderen een hart onder de riem steken en nogmaals tonen dat de zorg en aandacht voor ouderen op de provinciale politieke agenda thuishoren.

Onder het motto ‘Samen delen is samenleven!’  zijn de kandidaten gestart met het uitdelen van appeltaarten. Ouderen, verpleegkundigen, verzorgenden en de vele vrijwilligers in de zorg worden getrakteerd op een heerlijke appeltaart! Dat hebben ze meer dan verdiend.

De samenleving verandert in rap tempo. Nog meer dan voorheen hebben we elkaar nodig. Jong en oud! Door samen te delen, kunnen we de samenleving een stuk aantrekkelijker maken. Als iedereen een steentje bijdraagt wordt het leven samen een stuk aangenamer. Met deze vlaaienactie wil CDA Limbrug dat onderstrepen.
Het CDA Limburg toont met deze actie haar betrokkenheid bij de provincie en haar burgers. Daarnaast wordt nog eens extra aandacht gevraagd voor de zorg in onze provincie. Iedereen heeft recht op goede zorg! Dat vraagt afstemming en samenwerking van huisartsen, zorginstellingen en ziekenhuizen. Steeds meer mensen zijn nodig om de kwaliteit van de zorg te garanderen. Goede zorgopleidingen en vooral ook enthousiaste mensen zijn nodig om de arbeidsmarktbehoefte in de toekomst in te vullen. Dat zorginstellingen het niet alleen kunnen, blijkt wel uit het feit dat steeds meer vrijwilligers zich in de provincie inzetten voor de zorg. Juist voor deze mensen wil het CDA Limburg zich sterk maken. Recht uit het hart.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen