Conferentie Eenheid van Taal: terminologie landschappen

Array

Conferentie Eenheid van Taal: terminologie landschappen- woensdag 6 april 2011
Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert Nictiz de conferentie Eenheid van Taal in het NBC in Nieuwegein. Een conferentie om bijgepraat te worden over de ontwikkelingen in de samenhang en doelstellingen van terminologie- en codestelsels. Een conferentie waar medici en informatici elkaar ontmoeten en tegelijkertijd bespreken hoe het beter kan. Een dag waarop de stukjes van de legpuzzel in elkaar vallen en toepassingen worden getoond op basis van bewust met terminologie- en codestelsels kunnen omgaan.

Wat levert deze conferentie u op?
Na deze conferentie (her)kent u het landschap van termininologie- en codestelsel. De samenhang en doelstellingen van terminologie- en codestelsels zullen u scherper dan voorheen voor ogen staan. Wij denken dat dit belangrijk voor u is, omdat er de komende tijd besluiten worden genomen over het anders inrichten van de informatiehuishouding als gevolg van de vereiste aanpassingen op het gebied van declareren, statistieken en het EPD.

Praktische informatie:
Datum: woensdag 6 april
Tijd: 09.30 – 18.00 uur
Locatie: NBC, Nieuwegein
Programma: bekijk het programma
Aanmelden: Meld u aan via het online inschrijfformulier

Voor meer informatie over de conferentie, kijk op www.nictiz.nl/conferentie

Recente artikelen