OR Organon niet naar Ondernemingskamer

0
232

De Ondernemingsraad van Organon ziet af van de zaak bij Ondernemingskamer. Morgen zou de zaak voorkomen. De Ondernemingsraad laat weten dat Merck deze week de cijfers en motivatie voorlegt aan de Advisory Body (Ondernemingsraad, Raad van Commisarissen en de vakbonden) waarom niet met Partij X tot een overeenkomst is gekomen.

De Advisory Body heeft vervolgens een week de tijd om Merck te adviseren over volgende stappen. “De aldus ontstane overlegruimte benutten we als OR, ook via onze vertegenwoordigers binnen de Advisory Body, om een goed en voor betrokken partijen acceptabel eindresultaat te behalen. Ruimte voor overleg over alternatieven hoeven we nu dus niet meer via de Ondernemingskamer af te dwingen. Elk alternatief organisatiemodel zal aan de OR ter advies worden aangeboden”, zo laat de OR in een persverklaring weten.

Vorig artikelCAN DO Trainingen
Volgend artikelDe bionische mens in Paradiso
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.