Geen armen. Geen benen. Geen zorgen!

Array

Nick Vujicic schrijft boek Leven zonder beperkingen
Begin mei verschijnt bij Uitgeverij Kok Leven zonder beperkingen van Nick Vujicic. Vujicic heeft geen ledematen, toch verkondigt hij wereldwijd zijn boodschap dat alles mogelijk is, zo lang je maar het doel voor ogen houdt, ongeacht je schijnbare beperkingen.

Niets is onmogelijk
Nick Vujicic is geboren met de zeldzame ziekte en heeft daardoor geen armen en geen benen. Als kind ging hij door een extreem moeilijke periode heen, die uiteindelijke bijna tot zelfmoord leidde. Totdat hij tot geloof in God kwam en ontdekte dat hij ondanks zijn beperkingen, een doel had voor zijn leven, namelijk mensen motiveren en inspireren. Via filmpjes op Youtube vertelde hij mensen over zijn leven en merkte dat velen zich door zijn boodschap lieten inspireren. Tegenwoordig reist hij de hele wereld over met zijn verhaal en spreekt voor grote groepen, zowel christelijk als niet-christelijk.

Life without limbs

Daarnaast is hij directeur van de organisatie Life without limbs en leidt zijn eigen bedrijf Attitude is Altitude.

Vujicic: “Niet alleen ik, maar ook jullie vechten dagelijks. Misschien hebben jullie een gebroken hart, of gaan de zaken niet goed, of een ongelukkige jeugd, of zijn jullie niet zeker van jezelf. Dat gevecht is op zich niet slecht. Integendeel: hoe groter juist de strijd, hoe groter de triomf!”

Vrij Nederland: “Vujicic is een goeroe zonder ledematen. Hij brak door op Youtube en zweept nu wereldwijd massa’s mensen op als motivatiespreker.”

 

 

Leven zonder beperkingen | niets is onmogelijk | Nick Vujicic | Uitgeverij Kok | paperback, 243 blz. | ISBN 978 90 435 1909 0 | € 16,50

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen