Langere reistijd naar Erasmus MC

Array

Woensdagochtend 11 mei wordt er gestaakt bij het openbaar vervoer van Rotterdam. De Maastunnel gaat bovendien in zuidelijke richting dicht van 16 mei tot en met 5 augustus. Richting noord (stadscentrum) blijft een tunnelbuis open.

Staking
De staking woensdag 11 mei vindt in de ochtenduren plaats en treft de metro, bus en tram, aldus de RET.

Langere reistijd
De Maastunnel krijgt een noodzakelijke onderhoudsbeurt, zodat de 70-jarige tunnel nog een tijd mee kan. Dat heeft de gemeente Rotterdam meegedeeld. Het onderhoud bestaat uit verwijdering van asbest en schoonmaken van de tunnel en ventilatiekanalen.

Werkplanning
De werkzaamheden aan de tunnel starten maandag 16 mei 9.00 uur en duren tot en met vrijdag 5 augustus. Autoverkeer kan dan alleen richting centrum rijden. Omgekeerd, naar zuid, is dus niet mogelijk. Voetgangers en fietsers kunnen in die maanden wel in beide richtingen reizen.

Snelweg A20
Ook aan de snelweg A20 zal worden gewerkt. Dit leidt tot de volgende afsluitingen:
• Vrijdag 13 mei vanaf 22.30 uur tot en met maandag 16 mei tot 5.00 uur in beide richtingen tussen knooppunt Klein-Polderplein en knooppunt Terbregseplein.
• Zaterdag 30 juli vanaf 22.30 uur tot en met zondag 7 augustus in de richting Hoek van Holland.
• Zondag 7 augustus tot en met maandag 15 augustus 5.00 uur in de richting Gouda.

Meer informatie: bereikbaarheid Erasmus MC.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen