Zorgpadenboek is bestseller

Array

“Het zorgpadenboek: voorbeelden van goede ziekenhuiszorg”, onder deze titel brachten CZ-medisch adviseur Nicolette Huiskens en ondergetekende een boek uit bij uitgeverij Thoeris. Het bevat achttien voorbeelden van goede zorgpaden.

Ondergetekende heeft in zijn carrière twaalf boeken geschreven, alleen of samen met collega’s. Nog nooit liep een boek zo goed als het zorgpadenboek dat eind januari uitkwam. Er zijn inmiddels bijna 2500 exemplaren verkocht. Het boek ligt zelfs in de schappen van Vroom en Dreesman.

Op vrijdag 26 januari 2012 vindt het eerst volgende zorgpadencongres plaats. Noteer alvast die datum. Wilt u dan uw zorgpad tonen in een van de workshops? Stuur dan uw voorstel naar congres-organisator Liane van Schaik op [email protected].
Guus Schrijvers

Noot redactie: Guus Schrijvers is Hoogleraar Public Health, in het bijzonder Structuur en Functioneren van de Gezondheidszorg
Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijnsgeneeskunde
Universitair Medisch Centrum Utrecht
E-mail: [email protected]

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen