Zorgondernemersontbijt 6 juni

Array

Zorgondernemers en aanbieders ontmoeten elkaar tijdens Rotterdams Netwerkontbijt
Zorginnovatiemakelaars Rijnmond, een samenwerkingsverband tussen Syntens, gemeente Rotterdam, Zorgportaal Rijnmond, GENERO en Living Lab, organiseren op maandag 6 juni 2011 van 07.30 – 10.15 uur het netwerkontbijt ‘6/6 voor zorginnovatiesuc6’ in Brasserie Kasteel Spangen te Rotterdam. De regio Rijnmond is een grote broedplaats voor zorgondernemers, waar al vele bedrijven gevestigd zijn die zich bezig houden met zorginnovatie. Met dit netwerkontbijt willen Zorginnovatiemakelaars Rijnmond de zorgaanbieder en zorgondernemer dichter bij elkaar brengen om zorginnovaties te realiseren.

Na een korte introductie door Wethouder Louwes (Arbeidsmarkt, hoger onderwijs, innovatie en participatie) kunnen de zorgondernemers en zorgaanbieders in verschillende ontbijttafelsessies met elkaar in gesprek komen. De zorgaanbieder krijgt de gelegenheid om haar kennis te verbreden op haar eigen specifieke interessegebieden betreffende innovatie. De zorgondernemer krijgt de gelegenheid om zijn zorgproduct of -dienst aan te bieden en zo nodig input te verzamelen om deze verder te ontwikkelen.

Meer informatie over het ondernemersontbijt is te vinden op http://www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2383919.aspx

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen