1-op-1 thema-avond Acute Intensieve Zorg

Array

Donderdag 30 juni 2011 16:00-20:00 uur
Wat maakt Acute Intensieve Zorg in het AMC zo anders dan anders? Ontdek het zelf! Kom 1-op-1 in contact met gespecialiseerde AMC-collega’s, die je volledig informeren en graag rondleiden over hún afdeling. En misschien straks die van jou? Meld je aan via het aanmeldformulier rechts op deze pagina. (NB. Aanmelden is niet verplicht, het geeft ons enkel de mogelijkheid ervoor te zorgen dat er voldoende AMC-ers aanwezig zijn om je persoonlijk te woord te staan).

Waarom
De acute intensieve zorg is een dynamische organisatie binnen de muren van het Academisch Medisch Centrum. Er is veel aandacht voor multidisciplinaire samenwerking, verpleegkundig onderzoek en innovatie van de zorg. De patientenzorg is evidence based practice. Iedere acute intensieve zorgafdeling heeft specifieke activiteiten wat het werken op deze afdelingen een meerwaarde geeft en zo bijzonder maakt. Dit past ook bij het academisch karakter van het AMC.

Ambassadeurs
Tijdens deze speciale thema-avond zal de acute intensieve zorg ruim vertegenwoordigd zijn door de AMC-collega’s van het Operatiecentrum, de Recovery/High Care, IC Volwassenen, de Spoedeisende Hulp, de CCU, de IC Neonatologie en de Intensive Care Kinderen. Je kunt elke vraag stellen. Over ontwikkelen. Over doorgroeien. Over opleidingen. Over hoe het hier werkt. En wat de Acute Intensieve Zorg in het AMC nou werkelijk anders maakt dan anders.

Voor wie
De thema-avond is exclusief georganiseerd voor gespecialiseerd verpleegkundigen, anesthesiemedewerkers en ervaren verpleegkundigen met interesse in (vervolg)opleidingen.

Programma
De thema-avond kent geen strak programma, sterker nog, jij bepaalt het programma. Tussen 16:00-20:00 uur ben je van harte welkom. Onder het genot van een hapje en een drankje kom je met ervaren AMC-collega’s in contact. Zij geven je graag specifieke informatie over werken op de afdelingen in de acute intensieve zorg van het AMC. En leiden je graag rond op hun werkplek. Je krijgt alle tijd en gelegenheid om jouw vragen te stellen. Kom ook. Meld je aan.

Bron: AMC

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen