De Alp D’Huez bedwingen voor Alpe d’Huzes van KWF kankerbestrijding

Array

Jan Kiep, werkvoorbereider Service bij Dura Vermeer Materieelservice en Tjakko Dijk, adviseur ruimtelijke ontwikkeling bij advies- en ingenieursbureau Advin gaan vandaag de Alpe d’Huez bedwingen om geld op te halen voor het Alpe d’Huzes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding. Ook u kunt Jan en Tjakko hierbij steunen.
Jan wil met zijn deelname aan de Alpe d’Huzes EUR 10.000,- aan sponsorgeld bij elkaar krijgen voor Alpe d’Huzes. Tjakko heeft een streefbedrag van EUR 5.000,-

Het bedrag dat Jan Kiep en Tjakko Dijk samen met alle andere deelnemers aan de Alpe d’Huzes bij elkaar fietsen is bestemd voor de stichting `opgevenisgeenoptie’, die samen met het KWF gaat bepalen waar het geld naar toe gaat. De Stichting hanteert een strikt anti-strijkstokbeleid. Alleen daardoor kan de Stichting garanderen dat 100% van het ingezamelde geld ook daadwerkelijk ten goede komt aan het onderzoek naar de bestrijding en preventie van kanker.

Steun Jan, Tjakko en Alpe d’Huzes
Steun Jan en Tjakko en doneer via het donatieformulier op hun eigen pagina. Dit kan als persoon maar ook als bedrijf door het eenmalig overmaken van een bedrag of een bedrag per beklimming. Op de eigen pagina van Jan en Tjakko is ook te lezen waarom zij deelnemen aan Alpe d”Huzes.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen