Steun Het nationaal farmaceutisch museum: Teken de petitie!

Array

Het nationaal farmaceutisch museum, aan de Westhaven 29 te Gouda is gevestigd in een koopmanshuis aan één van de oudste straten van Gouda. Het pand is sinds 1938 als museum in gebruik. Eerst als het pijpen- en aardewerkmuseum en eind 2007 werd het pand heropend als nationaal farmaceutisch museum. Het koopmanshuis aan de Westhaven is één van de oudste straten van Gouda en wordt al in 1518 genoemd in de archiefstukken.

De Stichting Nationaal Farmaceutisch Museum De Moriaan heeft de afgelopen jaren het pand De Moriaan nationale bekendheid gegeven en met verve beheerd. De stichting doet er alles aan om met steun van de gemeente dit unieke 16de eeuwse Rijksmonument zijn museale functie te laten behouden. Belangrijke voorwaarde voor het slagen van de toekomstplannen is het vastleggen van de museale bestemming.

Steun ons en teken de petitie (http://demoriaan.petities.nl/) en zorg ervoor dat De Moriaan zijn museale bestemming blijft behouden.
Bron: Stichting Nationaal Farmaceutisch Museum De Moriaan– via Artsenapotheker.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen